Ebru Atölyesi

Nilüfer Dinçer

Kategoriler: Sanat ve El İşi
Yaş Grubu: 4 yaş - 16 yaş
Format: Yüzyüze Katılım - Mekanda

Ebru Atölyesi

Nilüfer Dinçer

Kategoriler: Sanat ve El İşi
Yaş Grubu: 4 yaş - 16 yaş
Format: Yüzyüze Katılım - Mekanda

Pazar 28 Tem 2024
10:00 - 11:00
Rezervasyona kapatıldı

Hakkında

Ebru sanatını uygulayan çocuklar hayal dünyalarını yansıtırken, suyun üzerindeki renklerin akışkan ve büyüleyici dünyasına da tanık oluyorlar. Suyun üzerine resim yapma, desen oluşturma, üfleyerek boyalara yön verme gibi etkinliklerle boyaları yüzdürüyor sonrasında kağıda aktarıyorlar. Ebru çalışmamızda tamamen doğal boyalarla, geleneksel ebru malzemeleri kullanıyoruz. Çocukların bilgilerini yoklayan ve fikir yürütmelerini esas alan bir sohbet havasında atölyemizi sürdürüyoruz.
Kısa bir teknik bilgi ardından sahneyi miniklerimize bırakıyor ve suyun üzerinde ürettikleri harikaların seyrine dalıyoruz.
Her çocuk kendi bireysel masasında çalışıyor. 1 saat boyunca 8 – 10 eser üretmiş oluyor. Her katılımcı ile kişisel ilgilendiğimiz için yaş sınırı yoktur.
Atölye olarak çocukların eğlenmesi, sanat icra ederken duyulan hazzı tatmaları nihai hedefimiz. Bu sebeple her yerde çocukların karşısına çıkan didaktik dilden, bilgi bombardımanından ve art arda sıralanan yönergelerden uzak bir atölyeyiz.

İptal politikası:

İptal Edilemez

Konum Bilgileri

İş Ortağı

1991 yılında İstanbul' da doğdum. Lİsansımı eğitim fakültesi'nde, okul öncesi öğretmenliği bölümünde tamamladım. Anaokularında ve sanat atölyelerinde çocuklarla sanat faaliyetleri yürüttüm. Özel eğitime gereksinim duyan çocuklarla çalıştım. Çocuklarla etkinlik alanım�...

Yorum

Bu aktivite için henüz yorum yapılmamış.
Pazar 28 Tem 2024
10:00 - 11:00
Rezervasyona kapatıldı