İş Ortağı

Cansu Aldemir
Cansu Aldemir
2 Aktivite İş ortağı

İletişim bilgileri

Cansu Aldemir hakkında

Merhaba,
Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesinde Pedagojik Formasyonumu ardından Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde ‘Üstün Zekalı ve Yeteneklilerin Eğitimi tezli yüksek lisans programını tamamladım.
Lisans ve yüksek lisans eğitim sürecim boyunca çok fazla normal gelişim gösteren çocuklar ve özel yetenekli çocuklar ile çalışmalar yaptım. 2014-2016 yılları arasında BursaTeknik Üniversitesi ile üstün zekalı çocukların desteklenmesine yönelik hafta sonu zenginleştirilmiş eğitim programı düzenledim.Bunların yanı sıra sivil toplum örgütleri ile öğrenci, öğretmen ve aile eğitimlerine yönelik projeler hazırladım ve yürüttüm. 2013 yılından bu yana özel yetenekli çocuklar için hizmet eden kurumumuzun yönetim kurulunda görev aldım. Eş zamanlı olarak Potansiyel Üstün Yetenekliler Derneği’nin yönetim kurulu başkanıyım.
Alanımla ilgili birçok kongreye, seminere, eğitimlere, çalıştaylara katıldım. Her yıl düzenli olarak yaz ve kış okullarının yanı sıra ebeveyn-çocuk kampları düzenledim. Akademik çalışmalarımla ilgili bildiriler hazırlayıp sunarak alana katkı sağlamaya devam ediyorum.
Süreç içerisinde çeşitli zeka ve yetenek değerlendirmeye yönelik eğitimler aldım. Uygulayıcı olduğum testler ASİS (Anadolu Sak Zeka Ölçeği), Moxo Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Değerlendirme Testi, Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri.
Çalışma alanlarım,
Üstün/Özel Yetenekli Çocukların Eğitimi
Üstün/Özel Yetenekli Çocukların Ailelerine Yönelik Danışmanlık
Özel Yetenekliler ile Çalışmak İsteyen Okullara Yönelik Kurumsal Danışmanlık Çocuk Atölyeleri
Ebeveyn Atölyeleri
Orman Atölyesi
Çocuk Gelişimi Eğitimleri Düzenlemek
Çocuk-Ebeveyn Kampları düzenlemek

Çalışma Gruplarım,
4-12 yaş grubu çocuklar ve aileleri ile çalışıyorum. İlgi ve ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirmeler ile keyifli bir eğitim planlaması yapıyoruz.
Sizler ile birlikte de yukarıda belirttiğim çalışma alanlarıma ek olarak çeşitli eğitim zirveleri, aile eğitim programları, tüm yaş grubu çocuklara yönelik atölyeler düzenlemeyi çok isterim.
Saygılarımla.

Gelecek Aktiviteler

Yaklaşan aktivite yok.

Geçmiş Aktiviteler

Yaratıcı Fikirler Atölyesi: 7-9 Yaş Grubu İçin Online Keşif ve Eğlence

Cumartesi 10 Ağu 2024 14:00 - 15:20

7 yaş - 9 yaş

750.00 ₺