İcat Ağacı ile Yaz Okulu

İcat Ağacı Keşif ve Beceri Atölyesi

Kategoriler: Dans, Spor, Sanat ve El İşi, Yabancı Dil
Yaş Grubu: 6 yaş - 11 yaş
Format: Yüzyüze Katılım - Mekanda

İcat Ağacı ile Yaz Okulu

İcat Ağacı Keşif ve Beceri Atölyesi

Kategoriler: Dans, Spor, Sanat ve El İşi, Yabancı Dil
Yaş Grubu: 6 yaş - 11 yaş
Format: Yüzyüze Katılım - Mekanda

Pazartesi 03 Tem 2023
08:30 - 17:00
Rezervasyona kapatıldı

Hakkında

ilk ve ortaokul seviyesine yönelik düzenlenen yaz okulumuzda öğrencilerimiz İngilizce, Spor, Maker ve Sanat branşlarının yanı sıra haftada bir gün de Orman Okulu deneyimi yaşayacaklar!

Yaz okulumuzda, öğrencilerimizi keşfetmeleri ve farklı becerilerini geliştirmeleri için bir dizi atölye programı sunuyoruz.

Öncelikle, robotik kodlama atölyemizde öğrenciler, temel programlama becerilerini öğrenirlerken aynı zamanda robot tasarlama ve kodlama becerilerini de geliştirirler. Bu program ile öğrencilerimiz, teknolojik dünyaya atılmak için gereken donanımları geliştirecekler.

Resim, seramik ve diğer sanat atölyelerimiz ise öğrencilerin yaratıcılığını ortaya çıkarmaları ve el becerilerini geliştirmeleri için harika bir fırsat sunuyor. Bu atölyeler, her seviyeden öğrenciye hitap ediyor.

İngilizce atölyemizde ise, öğrencilerimiz dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda kültürler arası etkileşimi öğreniyorlar. Konuşma, okuma ve dinleme becerilerine odaklanan programımız ile öğrencilerimiz, dil becerilerini geliştirerek daha özgüvenli bir iletişim kurabiliyorlar.

Tüm atölyelerimiz, öğrencilerimizin yararına en son eğitim teknolojileri ile donatılmıştır. Profesyonel ve tecrübeli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin öğrenmesine yardımcı olacak bilgi ve deneyim ile çalışırlar.

Yaz okulumuzda oyun ve eğlence de yeri vardır. Öğrencilerimiz, hafta sonları ve akşamları öğrenmenin yanı sıra birbirleri ile sosyalleşebilecekleri ve yeni arkadaşlar edinebilecekleri etkinliklere katılacaklar.

Bizimle birlikte eğitim ve eğlence dolu bir yaz deneyimi yaşamak isterseniz, sizleri yaz okulumuza katılmaya davet ediyoruz!

İptal politikası: İptal edilemez.
İade Politikası:

İade Politikası Yoktur.

Telafi Politikası:

Telafi Politikası Yoktur.

Konum Bilgileri

İş Ortağı

İcat Ağacı olarak en büyük amacımız, ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye ulaşarak onlara, eğlenerek öğrenme, öğrendiğini uygulama fırsatı sunmaktır. Yaşadığı ülkenin sınırlarını aşıp küresel sorunlara çözüm üretmek isteyen, 21. yüzyıl becerilerine sahip, farkında...

Yorum

Bu aktivite için henüz yorum yapılmamış.
Pazartesi 03 Tem 2023
08:30 - 17:00
Rezervasyona kapatıldı